Crawlträning på påskafton

Hej alla triathleter! Nu är nästa datum satt för Vattenfall TryTriathlons crawlträning inomhus. Tillfälle nummer två blir på självaste påskafton på Mörbybadet i Stockholm. Träningen är gratis och startar klockan 17.00. Anmäl dig på Vattenfall TryTriathlons Facebooksida.

Dessutom har vi glädjen att berätta att våra populära utomhusträningar – Vattenfall TryTriathlon – vid Sjöhistoriska museet i Stockholm kommer att köras varje tisdag hela sommaren, från den 6 juni till den 22 augusti. Även dessa är helt gratis. Vi kör simning i Djurgårdsbrunnskanalen, cykling bort mot Kaknästornet och ner mot Värtan, och löpning utmed kanalen en kortare slinga. Allt under lekfulla former och med experter på plats som du kan fråga om allt, högt som lågt. Här finns något för alla, så kom om du är absolut nybörjare inom sporten, eller håller på med förberedelser inför Ironman. Naturligtvis blir det också mycket prat om sommarens stora höjdpunkt, Vattenfall World Triathlon Stockholm. Du har väl fixat din startplats? Om inte så gör du det enkelt här: stockholm.triathlon.org/anmaelan.