Triathlonsäsongen 2017 har startat

Deltagare på Vattenfall TryTriathlon i poolen.

Äntligen är vi tillbaka igen efter vintervilan, för trots att snön fortfarande täcker marken på många håll i vårt land, så är vi helt säkra på att triathlonsäsongen 2017 har startat. I helgen drog världscupen igång i Abu Dhabi, och Javier Gomez från Spanien och Andrea Hewitt från Nya Zeeland stod överst på pallen efter olympisk distans.

För alla oss här i Sverige kanske dessa nyheter känns lite avlägsna, men om drygt fem månader är det dags för världscup och Sveriges största triathlon i Stockholm. Hög tid att börja träna med andra ord, så i samband med världscupstarten startade även våra populära Vattenfall TryTriathlon-träningskvällar nu i lördags den 4 mars. Om du vill få information om kommande Vattenfall TryTriathlon-träningskvällar så ska du hålla koll på Vattenfall TryTriathlons Facebooksida.

På snart återhörande!

Tre Vattenfall TryTriathlon-ledare